Jelentkezés:

 

A kampányra Augusztus 18től lehet jelentkezni, egészen addig amíg a kampány tart. A hivatalos kezdési időpont szeptember 1. (Érdemes mielőbb jelentkezni, ugyanis a csapatok folyamatosan fejlődnek és tetteikkel formálják a történetet és a világot- a történetek során erősödnek, és erősítik a frakciót is amiért harcolnak.)

A kampány hossza: A kampány több évadból fog állni, egy évad általában 2-3 hónapot ölel fel. Az évadok végén, összefoglaljuk a történteket, és egy kis kampányszünetet tartunk (általában 2-3hét).

 

 

 

A jelentkezés Augusztus 18-átől szeptemberig tart az Első Évadra melynek alcíme

Érkezés Nu'arkra lesz.

 

KillTeam: Nu'Ark az első  hazai Narratív Kampány alapú Kampány-liga a Games Workshop KillTeam nevű skirmish játékhoz.

 

 

 

A rendezvény a HammerTime Cafe aegise alatt kerül megrendezésre.

Imhol a kampányhoz való csatlakozás szabályai:

 

KillTeams of Nu'Ark

A nu'arki kampány egy hosszútávú folytatólagos történet. A játékosok eredetileg Armageddon szabályokkal kezdték a narratív kampányban való részvételt, azonban a KIllTeam megjelenésével a szabályrendszert lecseréltük.

A narratív kampányban, a játékosok egy hosszútávú kampány során nemcsak hogy megmérkőzhetnek a többi kampánytaggal, de formálhatják a város történelmét, és cselekedeteiknek döntéseiknek súlya van- és későbbiekben előnyei és hátrányai vannak a korábbi sikereknek és kudarcoknak.

A narratív kampány egyfelől  történetorientált játékstílus, másfelől egy kiegyensúlyozott rendezvénysorozat ahol a résztvevőknek lehetőségük van komoly eredményeket elérni a csapataik fejlesztése terén és a választott frakciójuk jövőjét is formálhatják.

 

-A részvétel regisztrációhoz kötött. -( -Regisztrációs Űrlap- minden játékosnak kötelező kitöltenie).

-A kampány megújuló folytatólagos történet, -(tehát amint lezajlik egy kampány, kis szünettel indul a következő fejezete- évadja).

Ez azt is jelenti, hogy bármikor csatlakozhatsz a kampányhoz, nincs jelentkezési határidőhöz kötve a dolog, de célszerű az adott évad első napja előtt jelentkezned ha a teljes évedban részt akarsz-és tudsz- venni- a csapatok mindeig egyforma esélyekkel játszanak, azonban a tartalékok és a variációs lehetőségek valamint a bónuszok sorsát a játékosok cselkedetei határozzák meg- ezalatt az egyéni csaták eredményeit és a renedezvényeken elért objektívákat is értjük- tehát mindkét felület sikere beleszámít a nagy egészbe.

-Kezdőbarát kampány, tehát ha még sosem játszottál KillTeamet, vagy  40k játékot akkor is mindenre megtanítunk és pont olyan jól fogsz szórakozni mint a veteránok. Erre többszáz levezetett csata, és több mint 20 sikeres kampány leszervezése a biztosíték a szervezők részéről. Bízz bennünk, van tapasztalatunk a skirmish kampányok lebonyolításában, és a kezdők kiképzésében is. ;)

-A kampány két hetes fordulókkal (rajtaütésekkel) számol, -(tehát ennyi ideje van egy-egy játékosnak, hogy lejátssza az adott körre kijelölt szkenárióját, egy Nu'arki műszak az 2 hét valós időben- a meccsetek lejátszási időpontját te egyezteted ellenfeleddel amikor mindkettőtöknek jó).

A kampányban résztvevő csapatoddal játszhatsz további meccseket is, bármely másik a kampányban résztvevő másik csapat ellen- ezen meccseket ugyanúgy le kell jelenteni, de nem jár értük extra tartalék. Fejlődés-sérülések és a tapasztalat azonban jár.

A forduló menete:

-Az adott forduló elején (legkésőbb kedd estig) megtörténik a sorsolás és az ellenfelek kiírása.

-Az ellenfelek egyeztetik a meccsük időpontját egymással, és jelzik a szervezőknek h mikor játszanak.

-Lejátszák a mérkőzést, és 48 órán belül lejelentik az eredményt az erre foganatosított google űrlapon (kb 3 perc kitölteni)

-Ha idejük engedi/akarnak részt vesznek egy rendezvényen, vagy kihívás alapú meccseket játszanak.

-Az 1. évad azaz  az Érkezés Nu'Arkra , ~2-3 hónapos időintervallumot fog felölelni.

 

Kezdése: 2018. szeptember 3. részvételi hozzájárulás: 3000

 

Rendezvények:

-A kampány során Rendezvények is megtartásra kerülnek, -(ahol minden játékos tetszése szerint megjelenhet és egy masszív multiplayer szkenárióban (3+résztvevő egyszerre egy nagy asztalon)  teheti magát próbára- értékes ingame buffokért és előnyökért, reputációért és területekért.

Ezen rendezvények külön események, de történetében és hatásaiban kapcsolódnak a kampányhoz, sőt itt kerülnek lejátszásra a város és a kampány sorsát alakító játékosok által is látogatható történetszegmensek.  ( A rendezvények 1-1 történetszálhoz fognak kapcsolódni ahogy megszokhattátok, és a bónuszokon kívül aktívan befolyásolhatják a végeredményt is).

Nagy magabiztossággal állíthatjuk, hogy ezen rendezvények adják meg a narratív kampányok igazi hangulatát- de semmiképpen sem valóak olyan játékosoknak akik nem képesek multiplayer körülmények között nyugodtak maradni- ebből fakadóan tehát nem is kötelezőek.

Rendezvények, lehetőségeinktől függően, de terv szerint 2 hetente, de legrosszabb esetben is minden második fordulóban lesznek.

A szokásos Rendezvény időpont kéthetente Péntek du. ~5-től f8ig. részvételi hozzájárulás 1500

 

 

-A mérkőzéseket a HammerTime Cafe-ban kell lejátszani (asztalfoglalást célszerű előre jelezni- beleírva azt is, hogy kampány meccs). A máshol lejátszott mérkőzések nem számítanak bele a kampány értékelésébe.

-A vitás kérdéseknél, ha nincs jelen szervező akkor kockadobással lehet dönteni (4+), amikor jelen van szervező akkor az ő szava a mérvadó.

-A meccsek lejátszásának időpontját a játékosok egyeztetik egymással, és az időpontot lehetőség szerint a szervezőkkel is közölniük kell (üzenetben, sms-ben stb., amint megvan az időpont de legalább egy nappal a meccs lejátszása előtt)

 

 


-A rajtaütéseket (fordulókat) minden játékosnak kötelező lejelentenie, a meccs lejátszása utáni 2 napon belül az erre foganatosított -űrlapon-. Az esetleges felépüléseket és fejlődést a játékosok dobják ki maguknak egymás és egy szervező jelenlétében. Kérés esetén (nem volt idő stb.) a szervező dobja ki ezeket és küldi a forduló lejelentése után válaszban-amennyiben ilyen igény van azt kéretik a lejelentőn kívül is külön jelezni.

 

 

-A kampány alapvetően nem verseny hanem szórakozás és közös alkotás alapú tevékenység, de a legeredményesebb játékosokat és a legjobban teljesítőket is különféle, főleg in-game "nyereményekkel" honorálják a szponzorok és a szervezőség- aminek célja elsősorban a történet továbbgöngyölítése.

-ezen kívül a résztvevők a kampánypakkból is killteam hangulatú kiegészítőket kapnak.

-Az adot évad utolsó fordulója után a legmagasabb ratinggel rendelkező játékos "nyeri" az évadot, és kapja meg az x. Évad Bajnoka címet. (egyenlőség esetén az aki több csatát zárt győzelemmel vagy aki eredményesebben teljesít a zárórendezvényen).

 

 

 

 

Az adott évad legeredményesebb játékosa

-egy hónapos klubtagságit kap a HammerTime Cafe jóvoltából.

-változatos in-game előnyökben részesül

-helyet kap az év-végi Bajnoki Asztalon, ahol megmérkőzhet a többi időközi bajnokkal, hogy egy évig viselhesse az Országos Bajnok címet

-mentesül a következő évad regisztrációs díja alól feltéve ha ugyanolyan típusú (frakció) csapatot indít a következő fejezetben is.

-20 százalékos kedvezmény-kupont kap amit a HammerTime Cafe webshopjában leadott megrendelésére használhat fel egy alkalommal az adott kampányt lezárását követő hónap során.

-további in-game jutalmakat kap (meglepetés egyenlőre)

 

Az adott évad második legeredményesebb játékosa:

-két hetes klubtagságot kap  a HammerTime Cafe jóvoltából

-20 százalékos kedvezmény-kupont kap amit a HammerTime Cafe webshopjában leadott megrendelésére használhat fel egy alkalommal az adott kampányt lezárását követő hónap során.

-mentesül egy rendezvény részvételi díja alól

-ingame bónuszokat kap a következő kampányhoz

 

különdíjazottak:

a legsportszerűbb játékos (egymást jelölhetitek erre a díjra, a legtöbb jelölést kaó kapja a különdíjat)

a legszebben festett csapat birtokosa ( a szervezők és a résztvevők választják ki közösen)

a legpechesebb játékos (önmagát jelölheti aki úgyérzi, megindokolva a legpechesebb sorozatokkal)

utóbbiak, és a  3. legeredményesebb játékos fejenként 15  százalékos kedvezmény-kupont kapnak amit a HammerTime Cafe webshopjában leadott megrendelésére használhat fel egy alkalommal az adott kampányt lezárását követő hónap során.

illetve ingame bónuszokkal kezdik a következő évadot.

 


Disclaimer:

a kampány szabályai az alapkönyvre épülnek.

Extra szkenáriók és speciális objektívák felbukkannak majd.

A Kampány nem verseny alapú, tehát a rendszer- a világ- és a helyszín megismerése és a megalkotott történet kiegészítése az elsődleges célok.

Kiegészítések és a kampány szabályai terén a változtatás jogát a szervezőség fenntartja.

 

A regisztrációval elfogadod:


A fentieken kívül

A szervezőség autoritását a kampány történetét és szabályait illetően mely vonatkozik minden kiegészítésre és szabályértelmezésre, és ennek tetszés szerinti változtatására is.

-kampány szabályait- és annak megváltoztatásának jogát

A HammerTime Cafe házirendjét és Játékokra vonatkozó szabályozását

Szabályok
Jó játékot kívánunk!
Szervezők: H.Ákos, Dobrocsi Gábor

Regisztrálok!!!